Οι καλύτερες κουρευτικές μηχανές για μπαρμπέρηδες
1 min read

Οι καλύτερες κουρευτικές μηχανές για μπαρμπέρηδες

Με καλώδιο ή μπαταρία

Οι επαγγελματίες barber συχνά επιλέγουν μια κουρευτική μηχανή με καλώδιο αντί για μια με μπαταρία, επειδή τείνουν να έχουν πιο ισχυρούς κινητήρες και δεν χρειάζεται ποτέ να φορτιστούν. Αλλά αν βρίσκετε πιο βολική τη χρήση ασύρματης κουρευτικής μηχανής, είναι επίσης σημαντικό να βρείτε μια με αξιοπρεπή διάρκεια μπαταρίας. Οι περισσότεροι κατασκευαστές αναφέρουν τη διάρκεια ζωής μιας πλήρους φόρτισης σε λεπτά στη συσκευασία τους.

Ισχυρός κινητήρας

Είναι λίγο πιο δύσκολο να καταλάβετε πόσο ισχυρός είναι ο κινητήρας σε οποιαδήποτε μηχανή ή τρίμερ. Το καλύτερο μέρος για να κοιτάξετε είναι οι κριτικές προϊόντων, όπου αρκετοί θα μοιραστούν ειλικρινά τις εμπειρίες τους. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μια κουρευτική μηχανή με αρκετή δύναμη για να κόβετε τα μαλλιά σας με συνέπεια. Και ο Barber Julien Howard (γνωστός και ως Velo Barber), ο οποίος έχει κουρέψει άντρες με όλους τους τύπους μαλλιών, λέει ότι τα ψαλίδια και οι κουρευτικές μηχανές από μάρκες όπως η Wahl, η Andis, η Babyliss και η Caliber έχουν συνήθως κινητήρες (και λεπίδες) αρκετά δυνατές για να χειριστείτε τα πιο χοντρά μαλλιά αλλά και τα πιο λεπτά επίσης.

Αξεσουάρ και εξαρτήματα

Τα προστατευτικά λεπίδων διαφορετικού μεγέθους σας βοηθούν στο να σας καθοδηγήσουν χωρίς να κόψετε τα μαλλιά ανομοιόμορφα ή πολύ κοντά. Οι σκάλες διατίθενται σε διάφορα μήκη για να κρατούν το πραγματικό μέρος της λεπίδας της κουρευτικής μηχανής σε μια ορισμένη απόσταση από το κεφάλι σας και να κόβουν κάθε τρίχα σε αυτό το μήκος. Πριν ακόμη ανοίξετε τη κουρευτική μηχανή, πάρτε ό,τι προστατευτικό θέλετε να χρησιμοποιήσετε «και περάστε το μέσα από τα μαλλιά σας». Οποιαδήποτε τρίχα βγαίνει από το προστατευτικό είναι αυτό που θα κόψετε. Και παρόλο που μπορεί να μην μπορείτε να δείτε όλα όσα κάνετε, μπορείτε πάντα να ακούτε την κουρευτική μηχανή σας, που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά. «Τη στιγμή που σταματάς να ακούς τον θόρυβο του κουρεύματος, σημαίνει ότι έχεις μια ομοιόμορφη γραμμή».

Best overall hair clipper

Wahl Professional Cordless Magic Clip [Check here]: Cordless | 100-minute battery life | 8 guard attachments.

Το πιο αγαπημένο προϊόν από τους κουρείς είναι η Wahl’s Magic Clip. Όλοι λένε ότι είναι η κουρευτική μηχανή που χρησιμοποιούν στη δουλειά τους και η πρώτη που θα συνιστούσαν. Έρχεται με οκτώ διαφορετικά μεγέθη εξαρτημάτων, που κυμαίνονται από 1/16 ίντσας έως μία ίντσα, και καλύπτουν σχεδόν οποιοδήποτε μήκος μπορεί να χρειαστείς. Ένα άλλο «τεράστιο πλεονέκτημα» αυτής της ασύρματης κουρευτικής μηχανής, είναι η μπαταρία λιθίου της, η οποία της δίνει «σχεδόν δύο ώρες αυτονομίας» με μία μόνο φόρτιση.

Best less-expensive hair clipper

Caliber .50 Cal [Check here]: Cordless | Japanese Taper Blades, 10.000+ SPM.

Είναι αξιόπιστη, ισχυρή, ανθεκτική, αποτελεσματική και πολύ ελαφρυά, καθιστώντας τη έτσι διασκεδαστικά εύκολη στη χρήση. Αυτή η κουρευτική μηχανή έρχεται εξοπλισμένη με έναν ισχυρό γραμμικό μαγνητικό κινητήρα 10000 SPM, που είναι αρκετά δυνατός για μια κουρευτική μηχανή μπαταρίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις σε μια κουρευτική μηχανή μπαταρίας, θα περιμέναμε να βρούμε έναν περιστροφικό κινητήρα, ωστόσο, το 0,50 Cal έσπασε τον κανόνα διασφαλίζοντας ότι έχετε έναν ισχυρό κινητήρα που θα διαρκέσει για δεκαετίες. Ένα άλλο πράγμα που θα σας αρέσει σε αυτήν την κουρευτική μηχανή είναι οι 440C Japanese Taper Blades, που ως γνωστό είναι πολύ αιχμηρές, αποτελεσματικές και ανθεκτικές λεπίδες.

Best all-around hair clippers

Andis Master Cordless [Check here]: Cordless | super-convenient, with aluminum case.

Η Andis Master είναι υπέροχη αν ψάχνετε για το τέλειο κόψιμο και σβήσιμο. Στην ασύρματη Masters, λαμβάνετε 7.200 SPM από τον αξιοπρεπώς ισχυρό περιστροφικό κινητήρα της. Η Andis Master έχει πολύ εντυπωσιακές, κοφτερές λεπίδες που μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια, και με μηδενικό διάκενο, για να κόψετε τα μαλλιά σε μεγέθη μεταξύ 0 και 1. Είναι εξαιρετικά βολική. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε και ταυτόχρονα να τη χειριστείτε με το ένα χέρι. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με την έκδοση ασύρματης σύνδεσης για αδιάλειπτο κούρεμα. Επιπλέον, έχει ένα γοητευτικό εξωτερικό που αποτελείται από στιβαρό, ελαφρύ αλουμίνιο, το οποίο βελτιώνει την αντοχή της, υποσχόμενη υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη απόδοση. Τέλος αυτή η κουρευτική μηχανή έχει έναν λείο και βολικά τοποθετημένο μοχλό που καθιστά εξαιρετικά εύκολο να παραδώσετε ένα ωραίο, καθαρό και μαγευτικό fade.

Best looking

Babyliss Pro [Check here]: Cordless | 8 guard combs, lightweight.

Αυτός ο κινητήρας κουρευτικής μηχανής σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τους μηχανικούς της Ferrari. Ναι, τον κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων, και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα, τη δομή και την απόδοση του GoldFX. Ο κινητήρας του αποδίδει αρκετή ισχύ, για να κόβει όλους τους τύπους μαλλιών με ευκολία και ταχύτητα. Σε αντίθεση με το σύστημα κωνικού κλικ του Caliber .50 Cal, το GoldFX είναι ανθεκτικό επειδή ο μοχλός και το περίβλημα είναι μεταλλικά. Επομένως, οι συχνές ρυθμίσεις λεπίδας δεν θα καταλήξουν να φθείρουν τις εγκοπές. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια κουρευτική μηχανή μπαταρίας, ο χρόνος λειτουργίας είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη έχοντας τουλάχιστον δύο ώρες (120 λεπτά) χρόνο χρήσης.

Best motor

Wahl 5-Star Senior Cordless [Check here]: Cordless | powerful motor, energy efficient.

Η Wahl 5-Star Senior είναι μία από τις λίγες μηχανές στην οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε για τις ικανότητες της χωρίς καμία ταλαιπωρία. Είναι ένα δημοφιλές μέλος της premium και υψηλής απόδοσης σειράς 5 αστέρων της Wahl. Είναι πολύ ισχυρή λόγω του γεγονότος ότι διαθέτει ηλεκτρομαγνητικό κινητήρα V9000. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τους κινητήρες κοπής, ο V9000 είναι ο καλύτερος και πιο ισχυρός από την Wahl. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι μαγνητικός σημαίνει ότι είναι επίσης αρκετά ανθεκτικός και προσφέρει ταχύτητες λεπίδας έως και 14.400 SPM. Ας μην ξεχνάμε ότι ο κινητήρας V9000 είναι και πιο ενεργειακά αποδοτικός από τους περιστροφικούς κινητήρες που βρίσκετε στις κουρευτικές μηχανές μπαταρίας.

Θες να βρεις τις καλύτερες κουρευτικές μηχανές της αγοράς; Μπες τώρα στο tsombaris.gr και salontech.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *