Τα 4 καλύτερα barbershops στα Χανιά!
1 min read

Τα 4 καλύτερα barbershops στα Χανιά!

Εάν αναζητείτε barbershops με καλές κριτικές στα Χανιά, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Αναζητήσαμε και βρήκαμε για εσάς τα καλύτερα 3+1 barbershops στην πόλη των Χανιών, που επιλέγονται τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους τουρίστες. Στην λίστα που ακολουθεί θα βρείτε barbershops τα οποία είναι top-rated και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τον άνδρα, όπως fade κούρεμα, περιποίηση γενειάδας, ξύρισμα με φαλτσέτα, καθώς και αποτρίχωση μύτης με κερί που θα ζήλευαν πολλά κομμωτήρια. Τα συγκεκριμένα barbershops βρίσκονται σε πολυσύχναστα σημεία στην πόλη των Χανίων, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στα δικαστήρια για να προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στους πελάτες τους. Το κάθενα έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνει να ξεχωρίζει, στην λίστα εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά.

1. CUT AND SHARP

Το Cut and Sharp είναι ένα νέο και δυναμικό barbershop που μεγαλώνει κυριολεκτικά μέρα με την μέρα. Βρίσκεται στα δικαστήρια (Πλ. Ελευθερίας) σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ανάμεσα σε καφετέριες και απέναντι από το δικαστικό μέγαρο. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι εξαιρετικές ενώ η επίσκεψη σας εκεί συνοδεύεται από άφθονο γέλιο χάρις τις πλάκες του Γιώργου (ιδιοκτήτης). Τέλος το Cut and Sharp προσφέρει στους πελάτες τους και τη δυνατότητα του online booking μέσω της πλατφόρμας του ebarber.

Cut & Sharp

2. GENT’S SCISSORS

Το Gent’s scissors είναι και αυτό ένα φρέσκο και νεανικό barbershop στο κέντρο των Χανίων (Σφακίων 15), οι Βενιαμίν της λίστας μας Νίκος και Κυριάκος (ιδιοκτήτες) παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν μεγάλη εμπειρία στο barbering, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες και σε συνδυασμό με τη ζεστή ατμόσφαιρα είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν. Εξάλλου το μότο τους είναι drinks first haircut later. Οι πελάτες τους έχουν την πολυτέλεια να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μεσώ της πλατφόρμας του ebarber.

Gents scissors

3. NIKOS LIANOPOULOS

Το ανδρικό κομμωτήριο Nikos Lianopoulos επενδύει στην εμφάνιση του συγχρόνου άνδρα μένοντας πιστό στο μότο του it’s a men’s world. Το κομμωτήριο βρίσκεται πολύ κοντά στα δικαστήρια (Ηρ. Πολυτεχνείου 41) και η εξαιρετική του τοποθεσία σε συνδυασμό με την αισθητική του χώρου είναι ένας σημαντικός λόγος να το επισκεφτείς. Εάν σε αυτά προσθέσουμε και τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει τότε είναι must to visit! Φυσικά και εδώ μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας μέσω την πλατφόρμας του ebarber.

Nikos Lianopoulos

4. THE ORIGINAL BARBERSHOP

Το Original Barbershop τιμάει το όνομά του και την ιστορία του, καθώς είναι ένα αυθεντικό κουρείο, κυριολεκτικά στο κέντρο των Χανιών (Παρθενίου Κελαιδη 8). Το προσωπικό του έχει παραστάσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στο εξωτερικό κουβαλώντας μαζί του μια ιδιαίτερη κουλτούρα που το χαρακτηρίζει. Είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος, εδώ θα βρεις ό,τι υπηρεσία χρειάζεσαι. Τέλος και εδώ μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά τα  ραντεβού σας μέσω του ebarber.

The Original barbershop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *