Παραδοσιακό Ανατολίτικο Ξύρισμα στο Κουρείον Αλέξανδρος.
1 min read

Παραδοσιακό Ανατολίτικο Ξύρισμα στο Κουρείον Αλέξανδρος.

Το Κουρείο

Το «Κουρείον Αλέξανδρος» που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας στην Αττική, συναρπάζει με τις παροχές του. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό κουρείο με επιρροές ανατολίτικες και υπηρεσίες που φέρουν ιστορία. Φυσικά αναφερόμαστε στο ανατολίτικο παραδοσιακό ξύρισμα! Μια εξειδικευμένη υπηρεσία που συμπεριλαμβάνει αρωματοθεραπεία, φλογοθεραπεία, μασάζ και ενεργειακό μασάζ για τα τσάκρα του σώματος. Μια τελετουργία προσαρμοσμένη στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού άνδρα. Μπορείς και εσύ να ζήσεις την μοναδική αυτή εμπειρία, κλείνοντας εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σου μέσω του ebarber.

Τα Σεμινάρια

Ο Αλέξανδρος όμως, ιδιοκτήτης του καταστήματος, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Είναι πρόθυμος να μοιραστεί την γνώση του για την τέχνη του ξυρίσματος, μέσω σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες. Στόχος των σεμιναρίων είναι ο εκπαιδευόμενος να μάθει να χειρίζεται την φαλτσέτα με ασφάλεια και σεβασμό στην παράδοση και τον πελάτη. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται είτε σε ατομικό επίπεδο είτε σε μικρά γκρουπ των 3 ατόμων, και χωρίζονται σε δύο μέρη, θεωρία και πρακτική. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν τα εξής σεμινάρια:

1. Παραδοσιακό ξύρισμα για αρχάριους & Αγγλικό παραδοσιακό ξύρισμα

Περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική σε αρκετά μοντέλα και έχει διάρκεια 8 ωρών. Στόχος είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την τεχνική κατάρτιση για να είναι σε θέση να εφαρμώσει και μόνος του την τέχνη του ξυρίσματος.

2. Ανατολίτικο παραδοσιακό ξύρισμα

Ιδιαίτερη υπηρεσία ξυρίσματος για προχωρημένους. Οι εκπαιδευόμενοι θα μετατρέψουν την υπηρεσία του ξυρίσματος σε μια μοναδική εμπειρία εμπνευσμένη απο την ανατολίτικη κουλτούρα και τεχνικές εξειδικευμένες για ξύρισμα υψηλών απαιτήσεων. Διάρκεια 6 ώρες.

3. Εναλλακτικές θεραπείες – Υπηρεσίες

Αυτό το σεμινάριο εστιάζει στον καθαρισμό προσώπου, απλό και βαθύ, αποτρίχωση σε μύτη και αυτιά με κερί, σπα, λούσιμο, ανατολίτικο παραδοσιακό μασάζ κεφαλής. Διάρκεια 5 ώρες.

Οι ώρες των σεμιναρίων είναι σχεδόν ενδεικτικές διότι εξαρτάται και από τις δυνατότητες των εκπαιδευόμενων, γι’αυτό ίσως να χρειαστεί και περισσότερος χρόνος.

Δήλωσε Συμμετοχή.

Το κάθε σεμινάριο λήγει μόνο, εφόσον ο εκπαιδευόμενος έχει κατανοήσει και εφαρμώσει όλα όσα έμαθε σε πραγματικό μοντέλο. Με το πέρας των σεμιναρίων προσφέρουμε βεβαιωτικό παρακολούθησης και συνεχή υποστήριξη εφόσον αυτή χρειαστεί. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα Κουρείον Αλέξανδρος.

Στοιχεία επικοινωνίας: 2104919326 και 6988236869

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο ίδιος ο Αλέξανδρος: “Αν θέλεις να προσφέρεις κάτι παραπάνω από μία απλή υπηρεσία στους πελάτες σου, τότε, το ανατολίτικο ξύρισμα, θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία, την οποία θα σου ζητήσουν ξανά και ξανά!”

Συνεργαζόμενα καταστήματα με το ebarber!

Το κουρείον Αλέξανδρος συνεργάζεται με το ebarber και προσφέρει ειδικές τιμές για καταστήματα τα οποία έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα. Έχεις barbershop και θέλεις να ενταχθείς στο ebarber; Πάτησε [εδώ] για να μάθεις περισσότερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *