Online booking για barbershops
1 min read

Online booking για barbershops

Ένα online σύστημα κρατήσεων προσφέρει πολλά οφέλη με μοναδικές υπηρεσίες, τόσο για τους ιδιοκτήτες μπαρμπέρικων, όσο και για τους πελάτες, για να γίνει η διαχείριση της επιχείρησής σου απλή υπόθεση.

  • Online Agenda

Όλα τα ραντεβού είναι ηλεκτρονικά συγκεντρωμένα, και εσύ έχεις πρόσβαση από οπουδήποτε, οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή σε βολεύει (smartphone, tablet, υπολογιστή).

  • Κρατήσεις 24/7

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού που τους βολεύουν ακόμα και τις ώρες που το κατάστημα είναι κλειστό.

  • Εξατομικευμένο Booking Link για Social Media

Με τo ebarber σου παρέχεται σύνδεσμος (link) που οδηγεί απευθείας στην ιστοσελίδα του καταστήματος σου, ώστε οι χρήστες που βρίσκουν το προφίλ σου στο facebook / instagram / google maps, να κλείνουν εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού τους.

  •  QR Αυτοκόλλητο

Έχεις εξατομικευμένο αυτοκόλλητο για την εξώπορτα του καταστήματός σου, ώστε οι περαστικοί να μπορούν να σκανάρουν το QR code, να οδηγηθούν στην ιστοσελίδα του καταστήματός σου, και να κλείσουν απευθείας το ραντεβού τους.

  • Εμφάνιση σε όλα τα social media του ebarber

Με την ένταξη του καταστήματος σου στο ebarber, εμφανίζεσαι τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, όπως Facebook και Instagram, όσο και στη Google!

  •  Διαχείριση Προσωπικού

Μπορείς να ορίζεις το ωράριο εργασίας όλων των υπαλλήλων, και να το προσαρμόζεις κατάλληλα σε γιορτές και αργίες σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Με αυτό το τρόπο, εξασφαλίζεις ότι οι πελάτες σου θα κλείνουν το ραντεβού τους τις ώρες που έχεις ορίσει εσύ!

  •  Online Πελατολόγιο

Βλέπεις άμεσα πόσα ραντεβού έχει κλείσει ο κάθε πελάτης σου, οπότε έχεις εικόνα των τακτικών πελατών σου. Επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας τους αποθηκεύονται, σε περίπτωση που θέλεις να προβείς σε προωθητικές ενέργειες μέσω αποστολής μαζικών μηνυμάτων. Για παράδειγμα, μηνύματα που αφορούν το να κλείσει ένα νέο ραντεβού ή την υπενθύμιση του ραντεβού τους.

  • Στατιστικά & Aναφορές

Το ebarber σου παρέχει τα απαραίτητα στατιστικά που σχετίζονται με τα ραντεβού του καταστήματός σου για τη χρονική περίοδο ή τον υπάλληλο που σε ενδιαφέρει.

  • Αυτόματες Ειδοποιήσεις σε IOS & Android / Μηνύματα

Όλοι οι πελάτες που κλείνουν online το ραντεβού τους μέσω του ebarber, λαμβάνουν μήνυμα επιβεβαίωσης με την ημέρα και ώρα του ραντεβού τους μέσω Viber (ή SMS) και email. Οι χρήστες που έχουν κατεβάσει και την εφαρμογή του ebarber, λαμβάνουν ειδοποίηση υπενθύμισης του ραντεβού τους 3 ώρες πριν από αυτό, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μη εμφάνισης του πελάτη.

  • Τεχνική Υποστήριξη

Η ομάδα του ebarber είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να σε συμβουλέψει για οτιδήποτε και αν χρειαστείς, είτε αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή, είτε γενικότερα με την επιχείρησή σου.

Στείλε μήνυμα στο ebarber [εδώ] και βάλε την επιχείρησή σου στην Νο1 εφαρμογή για barbershops στην Ελλάδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *