Πρωτοπορία στις Κουρευτικές Μηχανές

100 ΧΡΟΝΙΑ WAHL

Περισσότερα από 100 χρόνια πριν, το 1919 στο Illinois των ΗΠΑ, ο Leo J. Wahl κατασκεύασε την πρώτη ηλεκτρική κουρευτική μηχανή! Από τότε, η εταιρεία WAHL Clipper Corporation είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των επαγγελματικών κουρευτικών μηχανών και συσκευών για κομμωτές, στιλίστες και barbers!

Τα επαγγελματικά προϊόντα της WAHL πωλούνται πλέον σε περισσότερες από 165 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ η εταιρεία διαθέτει 5 εργοστασιακές μονάδες παραγωγής παγκοσμίως! Όλοι όσοι συνεργαζόμαστε με την WAHL, είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά ακόμα περισσότερο για τις πρωτοποριακές καινοτομίες του παρόντος καθώς και για τη συνεχή βελτίωση και πάθος για ανάπτυξη, που διαφαίνεται για το μέλλον!

Μάθε περισσότερα

Aντιπρόσωπεία της Wahl Professional στην Ελλάδα

ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΤΣΟΜΠΑΡΗΣ

Η εταιρεία Ι.Τσομπάρης εξειδικεύεται στον χώρο των επαγγελματικών κουρευτικών ειδών και εργαλείων εδώ και τρείς γενιές, κάτι περισσότερο από 80 χρόνια! Στο εμπορικό μας τμήμα αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα κορυφαίες εταιρείες ειδών κομμωτικής, ξεκινώντας από την εταιρεία κουρευτικών μηχανών WAHL Professional, τα Ιαπωνικά ψαλίδια μαλλιών JOEWELL, τα ψαλίδια, ξυράφια και ξυριστικές μηχανές DOVO & MERKUR Solingen, τη Σουηδική σειρά απολυμαντικών για κομμωτήρια και barber shops DISICIDE καθώς και πλήθος άλλων επώνυμων και εξειδικευμένων ειδών κομμωτηρίου.

Παράλληλα, στο χώρο μας λειτουργεί και τμήμα service και ανταλλακτικών για τις κουρευτικές μηχανές καθώς και ειδικό ακόνισμα ψαλιδιών barbering και κομμωτικής!

Καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας

Οι υπηρεσίες μας

contact
Επαγγελματικές Κουρευτικές Μηχανές
contact
Service και Ανταλλακτικά
contact
Επαγγελματικά Ψαλίδια Μαλλιών
contact
Ακόνισμα Ψαλιδιών Κομμωτικής
contact
Σεσουάρ Μαλλιών
contact
Απολυμαντικά Προϊόντα Κομμωτηρίου
contact
Αποστειρωτές
contact
Ξυριστικά Είδη
contact
Κουρευτικές Μηχανές Pet