Το ebarber δηλώνει παρόν στο “The B.Mag”. Το περιοδικό που διαβάζει τον άνδρα!

Το περιοδικό που διαβάζει τον άνδρα. Για μπαρμπέρηδες και όχι μόνο. Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του ebarber στο “The B.Mag”.

Το ebarber είναι η πρώτη κοινότητα μπαρμπέρηδων στην Ελλάδα! Δημιουργήθηκε με σκοπό να λύσει τα χέρια μεταξύ επισκεπτών και barbers, μέσα από ένα online booking system όπου μπορεί εύκολα ο κάθενας να κλείσει το ραντεβού του ηλεκτρονικά.

Το ebarber προσφέρει στις επιχειρήσεις μια ηλεκτρονική ατζέντα, που αυτοματοποιεί την διαδικασία των ραντεβού, αφήνοντας πίσω τους old school τρόπους! Η διαχείριση της επιχείρησης γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, καθώς όλα τα ραντεβού βρίσκονται οργανωμένα και προσβάσιμα είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω smartphone.

Οι εταιρείες Wahl Professional και Salotech με πολυετή εμπειρία στον χώρο, στηρίζουν το ebarber σταθερά μέχρι και σήμερα!

Γιατί να συνεργαστείς με το ebarber;

Θα έχεις σημαντικό πλεονέκτημα, έναντι των άλλων επιχειρήσεων, καθώς θα μπορείς να δέχεσαι κρατήσεις 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Κάθε επισκέπτης που κάνει κράτηση μέσω ebarber, λαμβάνει με sms την επιβεβαίωση των ραντεβού του, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπενθύμιση 3 ώρες πριν από αυτό.

Κάθε συνεργαζόμενο barbershop έχει τη δυνατότητα να διαφημιστεί μέσω της πλατφόρμας με εξατομικευμένες διαφημίσεις στα social media και να αναδείξει τη δουλειά αλλά και τις υπηρεσίες του.

Μπες τώρα στο ebarber.gr